Implementare

  1. Documentarea, proiectarea si optimizarea procesului tehnologic de sinteza a suportului de silice micro-/nanostructurata

2. Obtinerea componentelor biologic active cu design si actiune specifica

3. Dezvoltarea de modele experimentale si testare a actiunii extractelor biologice pentru evidentierea efectului antihelmintic si antihemoroidal.

4. Documentarea, proiectarea si optimizarea procesului tehnologic de incarcare cu compusi bioactivi naturali si de sinteza in matrice.

5. Proiectarea si optimizarea procesului tehnologic de incapsulare-prototip nivel laborator.

6.  Demonstrarea eficacitatii si flexibilitatii prototipului prin dezvoltarea unui produs antihelmintic cu extracte biologice. Valorificarea prototipului si in varianta unui produs antihelmintic cu sustinere hepatoprotectoare.

7. Demonstrarea eficacitatii si flexibilitatii prototipului suport silice prin dezvoltare produse antihemoroidale tip supozitor si crema.

8. Documentarea, proiectarea si optimizarea procesului tehnologic de transfer la nivel pilot si demonstrarea calitatii compozitului silica-organica

9.  Depunere de cerere de brevet national si international.

10. Diversificarea microproductiei Biotehnos prin fabricarea materialului avansat pe baza de compozite silica-organice pentru realizarea a 2 prototipuri de produs finit.